Over ons

Wie zijn wij

Welkom bij CIEL BLEU INVEST.

U zoekt een villa, huis, appartement, eigendom, bastide, mas, grond, terreinte koop in Zuid-Frankrijk, de Provence of de Côte d’Azur - Azurenkust?

Door het B.I.V. erkend als vastgoedmakelaar, zijn wij uw ideale partner in de aan- en verkoopbemiddeling van uw droomhuis. CIEL BLEU INVEST heeft als doel U op een professionele manier te helpen bij het zoeken naar uw tweede verblijf en te investeren in de mooiste streek van Zuid-Frankrijk: de Provence en de Côte d’Azur.

Wij zijn vooral gespecialiseerd in de verkoop van vastgoed in volgende departementen.

Alpes Maritimes” 06 beter gekend als de Côte d’Azur met zijn flamboyante kuststeden als Cannes, Antibes, Nice, Villefranche, Monaco… en de pittoreske dorpjes in het binnenland als Mougins, Valbonne, Biot, Saint Paul de Vence

Var” 83 met het mondaine Saint-Tropez en de gekende kuststadjes Sainte-Maxime , les Issambres, Fréjus-St. Raphaël… en meer in het binnenland Grimaud, Gassin, Plan de la Tour… en ten noorden van de A8 les Arcs, FlayoscLorgues, Salernes, Fayence

Vaucluse” 84, in het prachtige bergketen van de Luberon met de uiterst pittoreske en druk bezochte toeristische dorpjes Gordes, Bonnieux, Lourmarin, Ménerbes, Apt… 

Bouches du Rhône” 13 rond de witte rotsen van Les Alpilles met zijn uiterst bekende stadje Saint-Rémy de Provence en de unieke dorpjes les Baux, Eygalières

Door onze samenwerking met de belangrijkste plaatselijke immobiliënkantoren worden we dagelijks op de hoogte gebracht van de vastgoedmarkt in de betreffende regio’s.
We kunnen u veel tijd en energie besparen door u persoonlijk te helpen in uw zoektocht naar het voor u meest geschikte pand.

Hoe gaan we te werk?

We beginnen met een gesprek, bij ons of bij u.
Wat zoekt u precies? In welke streek of welk dorp, een nieuwbouw of misschien een oude bastide, een appartement, …
Hoe groot wenst u het huis, het terrein, welk uitzicht is voor u belangrijk, …
En uiteraard, wat is het budget.

Eens alles duidelijk besproken kan de zoekopdracht beginnen.
We selecteren uit het aanbod en verzamelen een aantal eigendommen die aan uw criteria voldoen. Op basis hiervan organiseren we een bezoek ter plaatse samen met u waarbij we per dag minimum een 6-tal eigendommen bezoeken, en dit indien mogelijk meerdere dagen.

Is het net niet ‘dat’ wat u zoekt, geen probleem. We zetten onze zoektocht verder tot wanneer u uw droomhuis hebt gevonden.

U heeft beslist tot aankoop?
Ook dan staan we u bij met de aankoopbegeleiding. Samen met een fiscalist zoeken we naar de voor u ideale juridische vorm. Of wenst u financiering, we helpen u de mogelijkheden te bespreken. En tenslotte, ook de koper heeft recht om zijn notaris zelf te kiezen.

Wenst u zelf te bouwen of te verbouwen?

We kunnen u steeds een ruim aanbod aan bouwgronden in de door u gewenste regio presenteren. En, indien u dit wenst, kunnen we u in contact brengen met de voor u ideale architecten en aannemers. Ook voor het verbouwen van uw woning is het mogelijk op deze mensen beroep te doen.

Privacybeleid

Ciel Bleu Invest wenst uw privacy te respecteren.


De Europese privacywetgeving (GDPR) is van toepassing op het beheer en de beveiliging van persoonlijke gegevens van Europese burgers.
Indien u op onze website uw gegevens ingevuld hebt, beschikken we hierover in ons klantenbestand.
We wensen u over het volgende te informeren:

- We respecteren uw persoonlijke gegevens.

- We gebruiken uw naam en adres om u Eigendommen te koop door te mailen dewelke mogelijk interessant kunnen zijn voor u.

- We bewaren uw zoekcriteria zo lang dit nodig is om u zo goed mogelijk te begeleiden in uw zoektocht.

- Na uw toestemming delen we uw naam en adres met onze collega/partners in het Zuiden van Frankrijk om samen met u uw droomhuis te kunnen vinden.

Indien u onze e-mails niet meer wenst te ontvangen, kan u zich steeds Uitschrijven. Indien u wenst vergeten te worden in ons klantenbestand gelieve ons hiervan op de hoogte te brengen.

Indien wij u mogen blijven mailen en uw droom proberen waar te maken dient u niets te doen en blijven we met u in contact.

Ciel Bleu Invest